Als je meer wilt doen dan alleen je handtekening zetten, dan kan dat! We kunnen alle hulp gebruiken, want we willen uiteindelijk dat iedereen in Nederland snapt waarom bedrijven hun bijdrage moeten leveren en belasting moeten betalen. En dat het kabinet dat ook snapt. Hoe kun je helpen?

Deel de petitie

Vraag aandacht zoveel en zo vaak mogelijk aandacht voor de petitie via sociale media, e-mails, weblogs etcetera. Ken je mensen met een groot netwerk? Vraag hen ook de petitie te delen.

Campagneposter printen en ophangen

We hebben een mooie campagneposter laten maken die het goed doet op ramen, bij bakkers, buurthuizen, bedrijfskantines en hockeyclubs. Hij is printbaar op A3- en op A4-formaat. Als mensen de QR-code op de poster scannen, komen ze meteen op de petitie-website.

Flyer

Voor mensen die actief de straat op willen, hebben we flyers beschikbaar. Als je contact met ons opneemt, dan sturen we een pakketje toe.

Ander idee?

Misschien wil je de campgane nog op een andere manier onder de aandacht brengen? Of wil je ons achter de schermen helpen? Neem dan contact met ons op via dividendbelasting@taxjustice.nl